El dijous dia 23 de març a les 17.00h al Centre Cívic, s’inaugura l’Aula Virtual. El sistema que es presentarà en aquest equipament municipal permet l’aprofitament d’ordinadors en desús i reciclats mitjançant el LINUX i el programari lliure en català, per tal de que funcionin com una veritable aula de noves tecnologies.

Aquest espai és ideal per a entitats, associacions i general per a tota la població que es vulgui endinsar en el mon de les noves tecnologies.

L’aula Virtual, neix a partir d’un projecte redactat al Pla Local de Joventut 2005-2007, únic al Penedès i apostant cap a una política de reciclatge, sostenible i innovadora. L’aula, està dotada de cinc equips multimèdia ‘obsolets’ amb connexió a Internet i amb una impressora; i un equip nou que fa les funcions de servidor.

L’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues vol donar les gràcies a les dotacions de particulars que han apostat per aquesta política de reciclatge d’ordinadors, i des de aquí fer una crida també a aquelles persones que vulguin col·laborar en un futur per l’ampliació de l’Aula mitjançant la donació d’equips vells.

Text original publicat al número 34 de
l’informatiu municipal de Sant Cugat Sesgarrigues,
de març de 2006
.

Galeria de fotos.